KraLi Antar Aktiv
Numri i postimeve : 182 Age : 36 Location : Zvicer Job/Hobbies : Hacker Registration date : 21/05/2007
| Titulli: A Do Ti Kishit Ndihmue Armikut Tuaj...!! Mon May 21, 2007 12:50 pm | |
| Hello Besoj se jeni ka e kuptoni temen duna me dite mendimet tuaja antar te dashur se a do ti Kishit Ndihmue armikut te jetes tende ne raste nevoje me respekt nga KraLi | |
|
LaNni Antare
Numri i postimeve : 140 Age : 40 Location : Ne Banes Me qira jam Job/Hobbies : Hmmmmm... Registration date : 22/05/2007
| Titulli: Re: A Do Ti Kishit Ndihmue Armikut Tuaj...!! Tue May 22, 2007 7:34 pm | |
| Hmmm..Mvaret pej situates se a i ndihmon ajo...p.sh me kan si naj vend te ngusht i ndihmoj ama apet ne distanic i rri atina ..ska lidhje se i kam ndihmue edhe tash me kan nisoj ..Po Aj apet osh Armik... | |
|
KraLi Antar Aktiv
Numri i postimeve : 182 Age : 36 Location : Zvicer Job/Hobbies : Hacker Registration date : 21/05/2007
| Titulli: Re: A Do Ti Kishit Ndihmue Armikut Tuaj...!! Sun May 27, 2007 3:52 am | |
| - LaNni shkruajti:
- Hmmm..Mvaret pej situates se a i ndihmon ajo...p.sh me kan si naj vend te ngusht i ndihmoj ama apet ne distanic i rri atina ..ska lidhje se i kam ndihmue edhe tash me kan nisoj ..Po Aj apet osh Armik...
TE PERSHENDES valla SI pike e pare edhe une pajtohem me mendimin tende valla sa me i ndihmue armikut apet aj mbetet armik me respekt nga KraLi | |
|
hackerja_babit Antar Fillestar
Numri i postimeve : 10 Age : 37 Registration date : 11/06/2007
| Titulli: Re: A Do Ti Kishit Ndihmue Armikut Tuaj...!! Mon Jun 11, 2007 7:05 am | |
| po do ti kisha ndihmuar si thuan nje fjale mos hyn me ni thes | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: A Do Ti Kishit Ndihmue Armikut Tuaj...!! | |
| |
|